Kumppanit

Roschier

Roschier on yksi Pohjoismaiden johtavista asianajotoimistoista, ja se tunnetaan kattavasta kokemuksestaan vaativissa kansainvälisissä toimeksiannoissa yritysjuridiikan alalla. Roschierin immateriaalioikeus- ja teknologia-asiantuntijat tarjoavat strategista neuvonantoa kaikissa immateriaalioikeusasioissa, mukaan lukien mm. patentteja ja liikesalaisuuksia koskevat riita-asiat, lisensointi-sopimukset, patenttioikeudet, tavaramerkit, tekijänoikeudet sekä immateriaalioikeuksiin liittyvät transaktiot. Lisäksi ryhmä tarjoaa tavaramerkkien, mallien ja domain-nimien rekisteröinti-, tutkimus-, hallinnointi- ja valvontapalveluja.

Tutustu yritykseen

Alumni Global

Alumni is a leading and innovative consultancy within leadership services in the Nordics. We support our clients' business success through Executive Search, Leadership Consulting and Board Services. Impact Executives provides clients with Impact Interim Managers. Our unique network of Interim Executives and Impact Advisors consists of operationally successful and verified leaders whose experience adds value to your organization from day one. Alumni and Impact Executives operate through Harvey Nash Group, with more than 40 offices in Europe, US and Asia.

Tutustu yritykseen

Agency Leroy

Agency Leroy on palkittu brändistrategiaan, sisällöntuotantoon sekä asiakaskokemukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio, jolla on vahva digitaalinen osaaminen. Toimimme pohjoismaissa kansainvälisten organisaatioiden tukena, kun kasvun mahdollistamiseksi etsitään uusia keinoja. Autamme asiakkaitamme menestymään luomalla kestäviä ratkaisuja, jotka tähtäävät korkeampaan asiakastyytyväisyyteen.

Tutustu yritykseen

Made by Choice

Made by Choice on palkittu pohjoismainen design-talo, joka hyödyntää jo vuosisatoja Suomessa käytettyjä puunjalostustekniikoita. Luomme tinkimättömästi laadukkaita, ajattomia, progressiivisia ja innovatiivisia malleja, jotka rakentuvat pohjoismaisiin onnellisuuden arvoihin.

Tutustu yritykseen

Punamusta

Painotalo PunaMusta painaa niin laajalevikkiset aikakaus- ja sanomalehdet kuin pienet digipainotuotteetkin. Painotuotteista toteutamma sähköiset versiot omalla julkaisualustallamme. Suurkuvatulostuksessa toteutamme messut, myymälät ja tapahtumat. Palvelemme asiakkaitamme Avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen. PunaMusta ja samaan konserniin kuuluvalla Juvenes Printillä on toimipisteitä kuudella paikkakunnalla.

Tutustu yritykseen

Tulos Helsinki

Tulos Helsinki on digitaalisena syntynyt, strategiseksi kasvanut konsulttitoimisto, joka auttaa asiakkaitaan kasvamaan ja kansainvälistymään. Tuloksen uniikki kilpailuetu syntyy hybridiymmärryksestä: yhdistämällä pehmeä asiakaskokemusdata ja kova analyyttinen data ketterään tulokselliseen markkinointiin. Yrityksessä työskentelee yli 40 asiantuntijaa.

Tutustu yritykseen

Design Forum Finland

Design Forum Finlandin tavoitteena on edistää muotoilun käyttöä suomalaisissa yrityksissä, erityisesti johtamisen työkaluna ja yrityksen strategisella tasolla, ja tätä kautta kasvattaa yritysten kansainvälistä kilpailukykyä. Olemme yleishyödyllinen toimija ja meillä on käytössä laaja verkosto muotoilun asiantuntijoita, jotta yritykset löytäisivät juuri tarpeisiinsa sopivan muotoilukumppanin.

Tutustu yritykseen

Business Finland

Business Finland on globaalin kasvun kiihdyttämö. Luomme edellytyksiä uudelle kasvulle auttamalla yrityksiä kansainvälistymään sekä rahoittamalla tutkimusta ja innovaatioita. 
Huippuasiantuntijamme ja uusin tieto nopeuttavat markkinoiden 
mahdollisuuksien tunnistamista ja auttavat muuttamaan ne kansainvälisiksi menestystarinoiksi.Strategiamme on kaksiosainen: mahdollistamme kansainvälistä kasvua yrityksille sekä luomme maailmanluokan liiketoimintaekosysteemejä ja kilpailukykyistä liiketoimintaympäristöä Suomelle. Business Finlandissa työskentelee 600 asiantuntijaa 40 toimipisteessä ulkomailla sekä toimipisteissä jatkossa 18 maakunnassa Suomessa. Business Finland on osa Team Finland -verkostoa.

Tutustu yritykseen

T-Media

T-Medialla on maailman parhaat työkalut sidosryhmäsuhteiden, maineen ja brändin tutkimiseen. Yli 100 organisaatiota yli 30 maassa käyttää jo T-Median analytiikkapalveluja. Tunnetuin tutkimustuotteemme on Luottamus&Maine, joka mittaa ainutlaatuisella tavalla organisaation maineen ja luottamuksen tason eri sidosryhmissä ja paljastaa kriittisimmät kehityskohteet.

Tutustu yritykseen

Woolman

Woolmanin missio on poistaa teknologiset esteet verkkokauppiaiden tieltä! Haluamme, että kauppiaat voivat keskittyä asioihin, jotka ovat oikeasti tärkeitä kaupanteon kannalta. Asiakkaitamme ovat verkkokaupat, jotka hakevat kasvua ja kansainvälistymistä. Olemme Shopify-asiantuntijoita ja Woolman on lisäksi Suomen ainoa Shopify Plus Partner. Tutustu paremmin tyytyväisiin asiakkaisiimme ja onnistuneisiin verkkokauppaprojekteihin Woolmanin blogissa.

Tutustu yritykseen

Andiata

Andiata’s recognizable fashion touch, clean feminine cuts and excellent fit attract women of all ages. For more than 30 years the Finnish fashion brand’s vision has been to design stylish high-quality clothes with a timeless appeal. Andiata’s flagship store is located in the heart of Helsinki’s prime location on Pohjoisesplanadi 25-27. The beautiful space accentuates the collections and the service is always on point. Andiata features six collections per year, so you will always find something new for each season.

Tutustu yritykseen

T-Media

T-Medialla on maailman parhaat työkalut sidosryhmäsuhteiden, maineen ja brändin tutkimiseen. Yli 100 organisaatiota yli 30 maassa käyttää jo T-Median analytiikkapalveluja. Tunnetuin tutkimustuotteemme on Luottamus&Maine, joka mittaa ainutlaatuisella tavalla organisaation maineen ja luottamuksen tason eri sidosryhmissä ja paljastaa kriittisimmät kehityskohteet.

Tutustu yritykseen